Moda-Magazin

Milano Moda Haftası 2021 Sonbahar Koleksiyonları

11:30

Lüks markaların 2021 Sonbahar-Kış trendlerini belirleyen tasarımları kısa filmlerle ve özel çekimlerle tanıtıldı.

1 Emporio Armani Sonbahar/Kış 2021

Emporio Armani yeni koleksiyonuyla 80’li yıllara gönderme yapıyor. Klasik ve estetik görünüm sergileyen tasarımlar, canlı renklerden ve farklı desenlerden oluşuyor. Bu yeni koleksiyonda geniş, pileli kumaş pantolonlar, blazer ceketler ve kadife elbiseler ön plana çıkıyor.




2 Brunello Cucinelli Sonbahar/Kış 2021

Brunello Cucinelli, gündelik ve gece kıyafetleri arasındaki keskin çizgileri bulanıklaştırıyor. İtalyan lüks marka kaşmir, yün, ipek, alpaka ve tiftik gibi kumaşlarla özel tasarımlar yaratıyor. Gri, siyah ve nötr renklerin birleşiminden oluşan koleksiyonda paltolar, blazer ceketler ve takım elbiseler dikkat çekiyor.




3 Blumarine Sonbahar/Kış 2021

Blumarine’in Kreatif Direktörü Nicola Brognano yeni koleksiyonunda nostaljik tasarımlar sergiliyor. Britney Spears ve Paris Hilton’ın 2000’lerdeki tarzından ilham alınarak hazırlanan Blumarine Sonbahar/Kış koleksiyonunda kısa drapeli mini elbiseler, sahte kürk detaylı hırkalar ve düşük bel pantolonlar ön planda!





4 Moschino Sonbahar/Kış 2021

Farklı dünyalar arasında özel bir gösteri… Jeremy Scott, George Cukor’ın The Women filminde ilham aldı ve ortaya muhteşem bir koleksiyon çıktı. Her detayıyla ayrı bir hikaye anlatan Moschino Sonbahar/Kış koleksiyonunda safari kıyafetleri, gece elbiseleri ve takım elbiseler dikkat çekiyor.




5 Fendi Sonbahar/Kış 2021

Renk paleti nötr tonlarda olan Fendi Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonu, şık ve zamandan bağımsız tasarımlarıyla göz dolduruyor. Koleksiyonda uzun kürkler, gömlekler ve triko takımlar dikkat çekiyor.




6 Prada Sonbahar/Kış 2021

Prada Sonabahar/Kış koleksiyonunda jakarlı örgüler, gösterişli suni kürkler, erkek giyiminden ilham alan takımlar ve cesur renkli paltolar göze çarpıyor. 




7 Max Mara Sonbahar/Kış 2021

Max Mara’nın Sonbahar koleksiyonu şık İtalyan kadınlarını andırıyor. Ekose ve kaşmirler, başörtüsü ve kazaklar muhteşem bir uyum yakalıyor.





Bunları da sevebilirsiniz

0 yorum

 
 
 
 

Merhancag

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

 
Created By Sora Templates