Moda-Magazin

2020-2021 Sonbahar-Kış Trendleri

14:00



Son birkaç sezonun maskülen görünümlerinin başrol oyuncusu takım elbiseler, daha burjuvazi bir yol çizerek eteklerle koalisyon kuruyor. Christian Dior'un 70'ler havası estiren takımından Fendi'nin deri etek-ceket ikilisine, ciddiyet ve zarafeti aynı anda vaadeden ikili 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda trend çanlarını çaldırıyor.


Kozanın koruyucu şekli, 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda tasarımcılara ilham kaynağı oluyor. Vücudu çerçeveleyen balon formlar, Simone Rocha'nın romantik tasvirlerinden Balmain'ın kadınsı siluetlerine kadar her podyuma konu oluyor


Bu sezonun en heyecan verici trendi hepimiz için büyük bir sürpriz! Stil, desen ve dokuları karıştırmakta bir sorun görmeyen tasarımcılar, kişisel stillerini, podyumdaki moda anlayışlarıyla çatıştırarak; alakasız parçaların aynı görünümde buluşunca ortaya neler çıktığını gösterdi.


Slip elbiselere sezon güncellemesi geldi. Hiçbir aksesuara ve yardımcı oyuncuya ihtiyç duymadan podyumdaki varlığını iddialı bir şekilde sürdüren yalın formlu elbiseler, önümüzdeki sezonun davet stilinin vazgeçilmez parçası olacağını şimdiden belli ediyor. 


Ultra tüylü ama bir o kadar da sürdürülebilir modaya hakim. Kış mevsiminin hit dış giyim parçası yapay kürklü mantolar, 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda da her stil, her görünüm ve her ruh hali için rahat bir dış giyim parçası olacağını kanıtladı. 


Gittiğiniz her yerde ev konforunun keyfini çıkarmak paha biçilemez. Bu fikirden yola çıkan tasarımcılar, 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda kimi zaman ev ortamını hatırlatacak desenleri, kimi zaman da sıcacık yatağınızdan çıkmak istemediğiniz günleri baz alarak yorganlara atıf yapan kapitone dokulu parçaları podyumlarına taşıdı. 


Zincirler, inciler, kristaller ve kolyeler... 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda aksesuarlar kıyafetlerin önüne geçmek için atakta. Hazır giyim parçalarından ayrı olarak anılmak istemeyen tasarımlar, kıyafetlerden rol çalma peşinde.


Prada'daki gibi blazerların altından göz kırpan püsküller de, Anna Sui ve Area'daki gibi baştan aşağı salınan püsküller de mümkün 2020-21 Sonbahar/Kış sezonunda.


Geçtiğimiz yıllarda trend çanını çok kez çaldıran vahşi hayvan desenleri, yerini hayvanların kendi siluetlerinin baskılarına bıraktı. Kenzo'nun ikonik kaplanı, Alexander McQueen'in kedi baskılı takım elbisesi ve Anna Sui'nin kelebek istilasına uğrayan tasırımları, gelecek sezon modanın hayvan baskılarıyla arasının daha da iyiye gittiğine işaret etti.

Bunları da sevebilirsiniz

0 yorum

 
 
 
 

Merhancag

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

 
Created By Sora Templates