Kadın

Topuklu ayakkabı giymenin 10 yolu

17:30

Spor giyineyim ama ayağımda topuklular olsun, hafif şık olayım ama çok kokoş görünmeyeyim ve türevi kafa karışıklıklarınıza en hızlı cevap burada. Topuklu ayakkabı giyilecekse, en iyi biz giyeriz!
imageÜnlü blogger ve tasarımcı Chiara Ferragni gibi kaprilerinizle kullanın: Hem cool hem feminen görünün.






















                         
imageAlexa Chung gibi parlak trençkot ve yüksek bel mom jean ile kullanın: Hem salaş hem kokoş olun.
























imageStiline aşık olduğumuz Victoria Beckham gibi balıkçı yaka kazak ve asimetrik kesim etekle kullanın: Soğuk havalarda da tam bir stil ikonu olun ve bu stili ofisinize taşıyın.
























imageÜnlü model Gigi Hadid gibi cesur bir tercih yaparak, baskılı mini şort ve bomber ceketinizin altına topuklu ayakkabılarınızı çekin: Tam bir fashion star olun. Hatta bu yazlık stili topuklu ayakkabı yerine bir botla tamamlayıp, sınırları zorlayın.

















imageOlivia Palermo gibi asimetrik bir kazak ve ekose etekle kullanın: Hem rahat hem şık bir stilin öncüsü olun.






















imageValentina Ferragni gibi cesur bir seçim yapın ve topuklu renkli stilettolarınızı denim bir şortla tamamlayın: Sokaklarda fırtına estirin.

























imageBu sezonun trendlerinden biri olan tulumlarınızla açık ya da bantlı topuklu ayakkabılarınızı birleştirerek istediğiniz o hem şık hem spor görünümü elde edebilirsiniz.























image
Eğer diyorsanız ki burnu açık bantlı ayakkabılar ayaklarıma yakışmıyor; bunun da bir çaresi var. Ultra bol paça oversize bir pantolonla deneyin ve ayaklarınızı kapatın.




















image80’ler modasını bugüne taşıyarak stilettolarınızı boru paça yüksek bel jean ve tek omuzlu volanlı frapan bluzlerinizle tamamlayabilirsiniz.

















imageOlsun ben yine de feminen, kokoş ve avangart görüneceğim diyorsanız; uçuşan şifon etekleriniz ve baskılı tişörtlerinizle deneyin.










Bunları da sevebilirsiniz

0 yorum

 
 
 
 

Merhancag

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

 
Created By Sora Templates