Kadın

Bölgesel yağlarınızdan kurtulmanın formülü!

05:02

MD CHJ 002Bugüne kadar incelmek, sıkılaşmak ve selülitlerden kurtulmak için harcadığınız onca zamanı size geri verecek ve etkinliği üniversitelerce kanıtlanmış tek ürün olan X-Tra Gel yenilendi!
Türk kadınının en büyük problemlerinden biri olan şişmanlık, özellikle bölgesel yağlanma olarak göbek, bel ve basen bölgelerinde ortaya çıkıyor!  Bu durumdan kurtulmak için bir çok yol denense de sağlıklı ve kalıcı başarı oldukça az! kilo vermek için önemli olan düzenli egzersiz ve diyet uygulamalarına da uzun süre devam etmek de o kadar da kolay değil. Uzmanlara göre ekonomik şartlar ve çalışma hayatı kilo vermek adına yapılacakları kısıtlıyor!

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Laboratuarları’nda etkinliği ve güvenilirliği kanıtlanmış X-Tra Gel Pro, bölgesel yağlanma sorunu yaşayanların yüzünü güldürmeye devam ediyor…
107693196Uygulandığı andan itibaren cilt tarafından hemen emilen bu bitkisel formüllü jel, anında etki ederek gözle görülür fark yaratıyor.
•    Göbek, basen, bel bölgelerinde incelme
•    Cilt altında var olan selülitlerin giderilmesine,
•    doğum sonrası oluşan bölgesel yağlar ve sarkmalar,
•    Cilt altında toplanmış portakal kabuğu görünümünün azaltılmasına,
•    Cilt yüzeyinin altında kan dolaşımının arttırılmasına,
•    Cilt yüzeyinin düzleştirilmesine, pürüzsüz bir cilt oluşumuna,
•    Ciltte ferahlık, canlılık hissinin sağlanmasına yardımcı oluyor.
Bölgesel incelmenin yanı sıra oluşmuş selülitleri de en aza indiren X-tra Gel Pro ciltte pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.

Bu yıl çok şanslısınız! Yılların markası X-Tra Gel, güçlendirilmiş formülüyle şimdi çok daha etkili MD CHJ 004olan X-Tra Gel Pro, etkinliğini adeta gözler önüne seriyor!
Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Laboratuarlarında etkinliği ve cilt sağlığına faydaları dermatolojik olarak test edilip etkinliği kanıtlanmış yeni formül X-Tra Gel Pro’da; guarana, buğday proteini, ardıç, biberiye, ıtır, greyfurt, portakal ve deniz yosunu özleri bulunuyor
Göbek, basen, kalça, kol ve bacak bölgelerine günde 2-3 defa uygulamanın yeterli olduğu X-tra Gel Pro, 10 dakikada 1 cm incelme sağlayabiliyor… Sağlıklı ve kalıcı incelik sağlayan özel formüllü bu jel, hem bayanlar hem de erkekler tarafından güvenle kullanılabiliyor.

Bunları da sevebilirsiniz

0 yorum

 
 
 
 

Merhancag

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

 
Created By Sora Templates